Fes-te sòcia de la Taula Eix Pere IV

Estem molt contents de que vulguis associar-te a la Taula Eix Pere IV i volem donar-te la benvinguda. La Taula Eix Pere IV som una associació de persones i entitats que compartim les ganes de construir junts els barris de l’entorn de l’Eix Pere IV per i amb el veïnat, apostant per un model de barri més cooperatiu, social i solidari. Creiem que si tots i totes hi participem i aportem, podrem aconseguir els nostres objectius. Fer-te soci de la Taula Eix Pere IV n’és el primer pas!

A continuació t’expliquem els passos a seguir per associar-te:

Informa’t:

El primer pas és informar-te i per això trobaràs en aquesta carpeta:

  1. Reglament de Regim Intern”, que es el document normatiu acordat a l’assemblea.

  2. Presentació fes-te soci”. Per tenir en compte els valors que seguim a la Taula i què significa ser soci de la Taula.

 

Dades i formulari: ( A NIVELL INDIVIDUAL )

Per poder tramitar la sol·licitut per ser soci o sòcia a nivell individual,  i enviar-lo al correu: taulaeixpereiv@gmail.com

  • QUOTA: Les sòcies individuals aporten 5€ mensuals (60€ anuals). -quota reductible a 2€ mensuals (24€ anuals) en cas necessari-.

Dades i formulari: ( A NIVELL ENTITATS )

Per poder tramitar la sol·licitud de sòcia com a entitat cal omplir el formulari “Qüestionari social” i enviar-lo al correu: taulaeixpereiv@gmail.comUn cop rebut el vostre qüestionari, ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar una entrevista, i finalment la vostra sol·licitud s’aprovarà en la propera assemblea ordinària.

  • QUOTA: Les entitats sòcies amb menys de 7 anys d’activitat aporten 5€ mensuals (60€ anuals) i les entitats sòcies amb més  de 7 anys d’activitat aporten 10€ mensuals (120€ anuals).

 

merged (1)

 

Socies_Taula_2021

Qüestionari Social
Descarregar qüestionari social