La Cuina Comunitaria de Ca l’Isidret i receptari

Hola a totes!! Com esteu?

Ja fa quasi dos anys que hem obert el projecte comunitari de la Cuina al casal de Ca l’Isidret.

Ha passat el temps, idees, projectes i complicitats variades. És per això que ens posem en contacte amb vosaltres, amb les ganes de tornar a veure’ns i compartir amb totes vosaltres aquest moment.

A Ca l’Isidret obrim una nova cuina comunitària al barri! Hem fet pinya  la Taula Eix Pere IV, entitat gestora del Casal, la cooperativa la Fàbrica i el Pla Comunitari del Poblenou i La cuina que Canta per muntar aquest projecte social comunitari, que vol acompanyar el veïnat a menjar cuidant de la seva salut i del planeta.

A més d’obrir l’espai a talleristes, veïnat i projectes emprenedors, volem que sigui un espai de relació que ens permeti cocrear projectes col·lectius amb un retorn social pel territori.

De fet, ja tenim una primera iniciativa en curs: un receptari participatiu amb receptes sostenibles i saludables per a la gent del barri.

Ens agradaria molt que participeu, fent ús de la cuina i/o contribuint en el grup de suport i projectes transversals, com el receptari col·lectiu.

Us adjuntem una breu presentació del projecte comunitari i del Receptarii

Si teniu propostes, esteu en contacte amb altres possibles talleristes, veïnes emprenedores, cuinetes, col·lectius implicats en aquesta lluita compartida per l’alimentació sostenible i l’acció comunitària, feu extensiva la invitació a participar d’aquest nou projecte de cuina comunitària a Bcn 😉

OBRIM-LA-CUINA-DE-CA-LISIDRET

Receptari-collectiu-de-la-cuina-de-Ca-lIsidret

ReceptariCatala

ReceptarioCastellano