Passatge Trullàs

L’espai del Passatge Trullàs és de titularitat pública i el considerem com un espai vital per la seva ubicació en una zona del Poblenou mancada d’equipaments i activitat social i comercial. Des de 2016 la Taula hem engegat un procés de participació veïnal conjuntament amb l’AVV Bogatell per tal de repensar el seu disseny, possibilitats i activitats.

 

Activitats al Passatge Trullàs

Presentació del projecte CO-mida ( sistema modular vertical inteligent) e instal·lació interactiva Lumina Foresta

Presentació del projecte CO-mida ( sistema modular vertical inteligent) e instal·lació interactiva Lumina Foresta El 12 de març ( 17 a 19h en IAAC i de 19h a 21 en Passatge Trullàs )Més »

L’EQUIP DE “LA TACA D’OLI” TORNA A POSAR MÀNS AL VERD ALS ESPAIS COMUNITARIS

L’EQUIP DE “LA TACA D’OLI” TORNA A POSAR MÀNS AL VERD ALS ESPAIS COMUNITARIS DE SANT MARTÍ DE LA MÀ DE LA TAULA EIX PERE IV 23 de juliol 2020 Feia gairebé un any que l’equip de LA TACA D’OLI va deixar la tasca de suport al manteniment del Passatge Trullàs dins del projecte B-Mincome […]Més »

CINEMA A LA FRESCA I TALLER DE CULTIU ECOLÒGIC AL PASSATGE TRULLÀS

  Aquest proper dijous 5 de setembre, com a prèvia de les festes majors del Poblenou, farem al passatge Trullàs un taller de consum ecològic i un cinema a la fresca amb documentals mediambientals de manera gratuïta. si voleu mes informació clickeu; https://www.facebook.com/events/412936869335992/Més »

Reivindiquem la gestió comunitària plena del Passatge Trullàs

El Passatge Trullàs del Poblenou és un exemple de punt de trobada on veïns i veïnes decideixen de manera conjunta quines activitats s’hi realitzen i quina forma ha de tenir l’espai. Entre el veïnat de l’entorn, l’AVV de Bogatell i la Taula Eix Pere IV hem transformat amb les nostres pròpies mans un solar de […]Més »

Jornada informativa i de treball al Passatge Trullàs

El Dissabte 22 d’abril tots i totes al Passatge Trullàs! Informarem de la adequació del Passatge Trullàs i del pla d’urbanització que vol fer l’ajuntament, la durada de les obres i que més pot fer el veïnat. La jornada informativa i de treball serà el dissabte 22 d’abril de 12 a 14 hores Bon dia […]Més »

Sobre la reurbanització de Passatge Trullàs

Us deixem una notícia sobre la reurbanització del passatge Trullàs. http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20170403/421335672114/poblenou-pasaje-trullas-barriada-barcelona.html?utm_campaign=botones_sociales&utm_source=twitter&utm_medium=socialMés »

Imatges segona jornada procés participatiu Passatge Trullàs

Deixo unes imatges i un vídeo del procés participatiu que vam fer per urbanitzar provisionalment ( o no ) el passatge Trullàs. En breu podreu trobar el resum de la jornada i les aportacions del veïnat. https://goo.gl/photos/tZ22WH7Q43ybrRTb8 https://youtu.be/WFllBO7HLXQ  Més »

Procés participatiu per un nou Passatge Trullàs

PROCÉS PARTICIPATIU PER UN NOU PASSATGE TRULLÀS, EL DISSABTE 26 NOVEMBRE A LES 12H L’iniciativa està impulsada per l’associació de veïns i veïnes dels Bogatell, l’associació de veïns i veïnes del Poblenou, i la Taula Eix Pere IV. El Districte de Sant Martí hi dóna suport per treballar les propostes de forma col·lectiva amb el […]Més »

JORNADA PARTICIPATIVA DEL PASSATGE TRULLÀS EL 19 OCTUBRE

Urbanitzem,revitalitzem i dignifiquem el passatge Trullàs!!!! vine i participa el 19 d'octubre a la seu del Districte de sant Martí a les 18horesMés »

FESTES DE MAIG AL PASSATGE TRULLÀS , DISSABTE 21

Hola a tots, Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de Bogatell us volem convidar a les nostres festes de Maig que es celebraran el dissabte 21 de Maig al Pgte Trullas. Volem que sigui un dia de celebració i reivindicació dels espais al barri. Hi haurà cercavila, vermout, teatre, musica. Esperem la vostra assistència […]Més »