Econotrobada / Traster de Can Ricart

 

El Traster de Can Ricart era un espai on mensualment la Taula Eix Pere IV organitzavem conjuntament amb altres col·lectius i entitats una fira de reciclatge i reutilització, amb paradetes de venda i intercanvi d’articles de segona mà i petites artesanies fetes a casa i paradetes d’entitats i projectes de l’economia social i solidària.

Ara, des de començaments del 2022 s’ha convertit en l’Econotrobada de can Ricart, aquest nou esdeveniment agafa l’essència del Traster de Can Ricart per tornar a omplir la placeta de vida i per ajudar a potenciar les entitats i projectes d’economia social i solidària del barri del Poblenou i districte de Sant Martí i aprofitar perquè el veïnat es faci seu l’espai i l’ompli amb el bé més preuat que té una ciutat, la seva gent.

Inscripcions per posar paradeta o organitzar alguna activitat a  https://forms.gle/8dtAgLYuA2yX7ifW6

 

PROPERA EDICIÓ; Ara es l’Econotrobada de can ricart, properes cites el 28 de maig, 2 juliol, 1 d’octubre i 5 novembre

 

 

 

 

Què és el Traster?

Dossier de Premsa

 

Vols participar al Traster?

CANCEL·LACIÓ; Traster de can Ricart el 15 de març del 2020

Des del Traster de can Ricart donem suport i ens afegim a la vaga feminista del 8 de març, així que farem el Traster el 15 de març amb temàtica de Dona, Terra i Sobirania AlimentariaMés »

Properes dates del Traster de can Ricart

per problemes amb el coronavirus es veuen alterades algunes dates, tant bon punt la situació s'estabilitzi us anem informant )Més »

Traster de can Ricart del 8 de desembre de 11h a 15h

Ja tenim aqui l'últim Traster de la Dècada !!!! t'ho perdràs? Mira tot el que tenim preparat per a pasar el dia amb tota la familia Més »

Traster de can Ricart, el 10 de novembre a partir de les 11h. Festa de la Tardor.   – Tindrem, durant tot el dia el grup de musica Reggae, Los Divagantes, amenitzant la jornada. – Tindrem en marxa una barbacoa solidaria de choripanes, on la reacaudació anirà destinada per fer bancals d’horts urbans al Casal […]Més »

3 aniversari del Traster de can Ricart el 13 octubre

  FEM 3 ANYS DEL TRASTER!!! Torna el Traster de can Ricart, el 13 d’octubre de 11h a 15h. I estem de celebració, ja tenim 3 anys!!! Vine amb la familia a pasar el dia amb nosaltres, us convidem a cava i llimonada. També tindrem barbacoa de choripans, cervesa i vermut artesà, com sempre. Tindrem […]Més »

Traster de can Ricart 9 de juny Entre Cultures

el 9 de juny de 11h a 15h tornem amb el Traster de can Ricart amb una edició especial Entre Cultures del món. Tindrem musica en directe amb; Maria Carmela veu i Merlyn Briceño Cuatrista veneçolà La Sala grup de Capoira Tai Chi amb la violinista Anahi Franco-argentina Juana la Caribe, musica Afrocolombiana Dúo Carraro […]Més »

Traster de can Ricart 12 de maig, edició especial projectes de Transformació social

Aquesta edició del Traster de can Ricart la dediquem a projectes de Transformació social, projectes que amb el seu impuls fan que millor la vida de les persones i dels barris on es fan. – A banda dels projectes que surten al cartell, vindran molts mes que estan confirmant la seva paradeta i presentació del […]Més »

VII Edició del Traster, mira el que et pots trobar!

Vine al Traster de can Ricart aquest diumenge 5 de Març de 11 a 15h, gaudeix de la placeta i coneix el complex industrial de can Ricart i el seu estat actual. Bona música, vermouth popular, entitats solidàries i bon ambient familiar, porta a la canalla a intercanviar les seves joguines i a fer activitats, […]Més »

Torna el Traster de Can Ricart

Ens complau convidar-vos, com cada primer diumenge de mes, al Traster de can Ricart, aquest cop comencem el 5 de febrer, de 11 a 15 hores, amb activitats infantils, intercanvi de joguines, vermut popular, bona musica, paradetes del veïnat i d’entitats i projectes relacionats amb l’economia social i solidària, que a mes, de 13 a […]Més »

Taller de Moneda Social amb l'ECOxarxa del Poblenou

Aquest mateix dimarts 29 de novembre, farem un taller amb l’ ecoxarxa del Poblenou al nostre local de can Ricart a les 18h, per parlar de la Moneda Social i els seus avantatges, ja que en un futur ens agradaria que part del Traster de can Ricart pugués funcionar sense diners. Adjunto el cartell. Ens […]Més »

Older Entries »