INAUGURACIÓ DE LA PINTURA MURAL SOLIDÀRIA AMB PALESTINA A CAN RICART

UNRWA Catalunya i la Taula Eix Pere IV us convidem a donar la benvinguda a la pintura mural solidària amb les dones de Palestina el proper diumenge 12 de novembre a partir de les 12h. Comptarem amb la participació de persones i entitats involucrades en la creació i execució de la pintura, així com dels col·lectius que l’acullen i amb la Salam, membre de la Comunitat Palestina de Catalunya, que ens aproximarà a la seva cultura a través d’un tastet culinari.

12:00 – Benvinguda i recepció de còmicsGaza Amal: justícia ambiental i de gènere per a refugiades de Palestina”, de Susanna Martín per a UNRWA Catalunya

12:30 – Inauguració amb UNRWA Catalunya i Nanda Casellas, dissenyadora de la pintura

13:00 – Col·loqui “Què hi pintes tu?”, amb entitats i col·lectius implicats en la pintura (TACC, Taula Eix Pere IV, UNRWA i altres per confirmar)

13:30 – Tastet culinari de Palestina a càrrec de Salam, membre de la Comunitat Palestina de Catalunya

Entrada lliure i gratuïta.

Aquest és un esdeveniment que s’enmarca dins del projecte “Gaza Amal: justícia ambiental i de gènere per a refugiades de Palestina” d’UNRWA Catalunya, amb el Suport de l’Ajuntament de Barcelona, i la Taula Eix Pere IV, dins dels aperitius a la placeta de Can Ricart. L’execució de la pintura mural s’ha fet amb la col·laboració de TACC, Taller d’Art, Cultura i Creació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *