Jornada informativa i de treball al Passatge Trullàs

El Dissabte 22 d’abril tots i totes al Passatge Trullàs!
Informarem de la adequació del Passatge Trullàs i del pla d’urbanització que vol fer l’ajuntament, la durada de les obres i que més pot fer el veïnat.

La jornada informativa i de treball serà el dissabte 22 d’abril de 12 a 14 hores

Bon dia a tothom:
Tal i com vam parlar a la jornada participativa del passat 26 de novembre del 2016, on vam poder fer una pluja d’idees ( adjunto document ) de com volem que sigui el passatge Trullàs i quines activitats i usos li podem donar, us volem convocar un altre cop a seguir treballant plegats per a millorar-ho.

Parlarem de com serà l’obra ( primera fase ) i com podem seguir després de la adequació i tancament del passatge, quines eines te el veïnat per construir mobiliari urbà i quines entitats poden ajudar a dinamitzar-lo.


Fem i dissenyem entre totes, la segona fase!
Us hi esperem.