17 d´Octubre, el dia sense cotxes.

Dintre de la setmana per la Mobilitat sostenible i segura l´ajuntament de Barcelona té previst tallar el dia 17 d´octubre, dia sense cotxes, diversos carrers a tota Barcelona per a fer activitats i que el ciutadà faci seu el carrer.

A  Sant Martí es tallarà el carrer Pere IV, dintre dels limits de la futura Superilla, veure aqui

L´eix Pere IV te previst afegir un munt d´activitats per a que totes les families puguin gaudir del carrer, a mes de les activitats que propossen diferents colectius del barri i del ajuntament.

0001Durant tot el damatí de 10.30h a 15h tindrem activitats infantils a carrec del colectiu Artistlove que faran tallers de estampació de samarretes        ( porta la teva !!! ), pintaran amb guixos el carrer imaginat per els infants, taller d´art urbà amb caixes de cartrò i cercles de fusta i mes cosetes.

Vindran els tabalers de l´escola Fluvià i alguns tabalers mes d´altres escoles encara per confirmar.

Hi haurà una exhibició de Dansa a carrec de Can Luca, associació que fa les extraescolars a diferents escoles del poblenou.

Farem una passejada guiada desde el carrer bilbao fins al bogatell per tot el carrer Pere IV.

Es pintaran persianes en directe en aquest tram, aprofitant l´acció ” dóna la cara per Pere IV ” a carrec del colectiu d´art urbà Rebobinart

Posarem el fotocall i paradeta informativa sobre tot el que estem fent a l´eix Pere IV i farem fotos als veins per a poder seguir pintant persianes.

I tancarem la jornada amb una mostra de Hip Hop a carrec de l´associació del barri Sinergia Proactiva

Ah , se m´oblidava…. Portarem per a que aterri al tram tancat als cotxes l´Obni ( ocupació barrial no invasiva ) per a poder visualitzar els buits urbans que tenim al costat de casa nostra i que mai no podem veure.

Aixi que ja sabeu, teniu una cita inel.ludible amb el carrer el dia 17 d´ octubre, us hi esperem!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *