EL 21 DE MAIG ARRIBA LA FIRA DE PRODUCTORS I EL DINAR DE LES COOPERATIVES DEL POBLENOU

 

Un any més, coincidint amb les Festes de Maig, Estèvia juntament amb la resta de cooperatives del Poblenou organitzarem la Fira de productors ecològics de les cooperatives del barri. Enguany serà el diumenge 21 de maig i arribarem ja a la quarta edició!

Per part d’Estèvia hi trobareu aquests productors: Aurora del Camp, La Farfara, cervesa JK, Cal Nanot, Llevat Mare i Rietvell. A banda dels productes alimentaris, comptarem amb Coop 57, Som Energia, l’Eix Pere IV, Editorial Cydònia, projecte de banca ètica de l’Institut Quatrecantons, etc… Aquest any hem batut el rècord de paradetes i n’hi haurà 18!

Paral·lelament al mercat hi haurà dues activitats més:

– Taller de patés afrodisíacs a càrrec de la Isabel Brau.

– Activitats per a nens i adults dinamitzades per la Desubicada (entitat de l’Eix Pere IV)

Al migdia farem el dinar popular per als socis i simpatitzants de les cooperatives a la plaça de Rosa Peraulet (plaça interior de Can Saladrigas entre el casal d’avis i la biblioteca). El dinar serà per compartir (menjar i beguda) entre el que portem tots i caldrà que porteu plats, coberts, tovallons…

Cartell de les 38s Festes de Maig del Poblenou

Cartell de les 38s Festes de Maig del Poblenou

Recordeu que les Festes de Maig es celebren del 20 al 22 de maig amb més de 40 activitats organitzades per una vintena d’entitats i col·lectius del barri del Poblenou.  Unes festes obertes i participatives!

El cartell i el programa d’activitats d’enguany es va presentar aquest passat dissabte amb una festa davant de l’Ateneu de la Flor de Maig, que continua viu malgrat el tancament.

Us esperem a tots i totes a les festes i a la Fira del 21 de maig!!!

Esclat Festes Maig 3 Esclat Festes Maig 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *