Així va anar el Traster de can Ricart

El primer Traster de can Ricart , amb la fira de reutilització, reciclatge i artesania de segona ma ,va anar fenomenal.

Molta gent que va conèixer per primera vegada la fantàstica placeta de can Ricart, molta altre que van conèixer entitats solidàries que estan ubicades al costat de casa seva, i molts infants que van poder jugar, intercanviar joguines i fer activitats en un ambient idíl·lic per als primers diumenges de mes.

El veïnat encantat amb aquesta activitat de cohesió de barri i de foment de la petita economia social i solidària entre les persones actives de Sant Martí i sobretot entre les aturades, que tenen preferència.

Amb música tranquil·la i agradable, un pica-pica i un petit refrigeri, van ser clau per a que petits i grans, paradistes i visitants, pasèssin un mati estupendo.

Recordem que la pròxima cita amb el Traster de can Ricart serà el 4 de setembre i si vols posar paradeta hauràs d´adreçar-te a activitats@eixpereiv.org  i  deixar el teu nom complert, dni i dir-nos que portaràs a la paradeta.

 

tr1 tr2 tr3 tr4 tr5 tr7

1 thought on “Així va anar el Traster de can Ricart”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *