Vine a conèixer el Traster de can Ricart aquest diumenge 4 de setembre

Novetats de la Taula
Obrir des de l’exlorador web
Vine al Traster de can Ricart aquest diumenge 4 de setembre, gaudeix de la placeta amb bona música, vermouth popular i bon ambient familiar, porta a la canalla a intercanviar les seves joguines i a fer activitats,troba coses de segona mà i passa el diumenge coneixent entitats socials del nostre barri.

SEGONA EDICIÓ DEL TRASTER DE CAN RICART, AQUEST 4 DE SETEMBRE

APART DE LES MES DE 25 PARADETES  D´INTERCANVI I SEGONA MA DEL VEÏNAT DE SANT MARTI, AMB ROBA , JOGUINES, SABATES, ARTESANIA, MÚSICA, MENAGE DE LA LLAR, ETC…TAMBÉ TROBAREU…

Tornem a convidar com a entitat solidària a Abarsol, que s´encarrega de portar el menjar que portis, els articles d´higiene, la roba, donatius i tot el que ja no necessitis als mes desfavorits/des del barri.
http://www.abarsol.com/

La cooperativa Alencop també torna a repetir paradeta informativa per a concienciar-nos de que que hem de reutilitzar els electrodomèstics i la ferralla que ja no fem servir i ells els poden donar una segona vida recollint-los a domicili gratuïtament.
http://alencop.coop/

L´espai d´art Taller de Luz seran els encarregats de dinamitzar amb activitats artístiques per als mes petits i per als adults que vulguin participar durant tot el mati del diumenge a la placeta de can Ricart.
http://tallerdeluzespaidart.wixsite.com/tallerdeluz

El grup de criança compartida El bosque de las caracolas també estarà aquest 4 de setembre amb una paradeta informativa i de segona mà per als infants, on podreu veure l´alternativa educativa per als mes petits.
http://elbosquedelascaracolas.com/

La cooperativa de consum ecològic del Poblenou La unió-La Datzira, posarà paradeta informativa i d´intercanvi dels seus productes ecològics, una bona oportunitat per a que coneixeu de primera mà com funciones les cooperatives de consum.
https://verdurita.wordpress.com/receptes-verduritas/

Farem una degustació de cafè colombià a càrrec de la Família Osorio, ubicats al Poblenou , productors i torradors dels millors cafès de Colòmbia.
http://familiaosorio.com/

“Fumats” està molt relacionat amb les “Fàbriques” on es “fonia” el “ferro” i també on es teixia el “fil”. El “ferro” es “fonia” amb “foc” en els grans “forns” de les “fabriques” aquest “foc” sortia al cel convertit en “fum”, el qual es “feia fosc”, les parets i entrava per les “finestres” dels veïns juntament amb el soroll del “ferrocarril” i el “tràfec” (que també té una efa) de les “filadores” que anaven a treballar al teler de “fil”. Aquest “fum”, avui desaparegut ha modelat un nou col·lectiu “Els Fumats”, més que un col·lectiu una “Fraternitat de Fills del Fum”. Així doncs el “fum” no va dir adéu sinó un… “fins ara”
https://www.facebook.com/elsfumats/

La gent de la cooperativa integral catalana MaCus i la nova ecoxarxa del Poblenou posaran una paradeta informativa per parlar de les avantatges de la moneda social i del banc del temps, intercanviar els nostres coneixements i fer xarxa de barri.
http://cooperativa.cat/investigacio-desenvolupament-i-produccio-el-projecte-macus/

L´associació cultural Roc Boronat posarà una paradeta informativa de les activitats que fan i començaran a projectar per al barri i portaran llibres i revistes de venta i intercanvi.
visita la seva pagina

ITambé tindrem un altre cop paradeta de llibres , no llencis els llibres que ja no vols, ells t´els poden comprar o intercanviar.
Troba els llibres que busques, demana col·leccions antigues, contes , diccionaris, i tot el que et puguis imaginar…
visita la seva web

TOT AIXÒ I MOLT MES ES EL QUE ET TROBARAS AL TRASTER DE CAN RICART, AQUEST DIUMENGE 4 DE SETEMBRE DE 10 A 15H.
US HI ESPEREM!!!
Facebook
Twitter
La nostra web

Estás subscrit/a a aquesta llista

Les nostres dades de contacte són:

Eix Pere Iv

Emilia Coranty 5-9 08018,

Barcelona, Catalunya 08018

Spain



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *