TERCERA EDICIÓ DEL TRASTER DE CAN RICART AQUEST DIUMENGE 2 D’OCTUBRE

Vine al Traster de can Ricart aquest diumenge 2 d’octubre, gaudeix de la placeta amb bona música, vermouth popular i bon ambient familiar, porta a la canalla a intercanviar les seves joguines i a fer activitats,troba coses de segona mà i passa el diumenge coneixent entitats socials del nostre barri.

TERCERA EDICIÓ DEL TRASTER DE CAN RICART, AQUEST 2 D’OCTUBRE

APART DE LES MES DE 30 PARADETES  D´INTERCANVI I SEGONA MA DEL VEÏNAT DE SANT MARTI, AMB ROBA , JOGUINES, SABATES, ARTESANIA, MÚSICA, MENAGE DE LA LLAR, ETC…TAMBÉ TROBAREU…

Apropem-nos, el pla comunitari del Poblenou, torna al Traster amb paradeta informativa, juntament amb el projecte Teixint Mandales i amb el grup de dones que portaran alguna cosa per fer un mos.
http://apropemnos.blogspot.com.es/
Col·lectiu Manzanos Floridos et proposa un espai pel benestar i la plenitud, vine a provar una classe oberta del Mètode d’alliberament de cuirasses,  mindfulness des d´uns moviments corporals suaus.
http://www.manzanosfloridos.com/
L´associació Artística Crafts,  farà una activitat  que consistirà en apropar-nos als antics oficis terrissers que preparaven rajoles de fang tot estenen-lo a la taula amb corrons i tallant les porcions de fang que després esdevindrien rajoles o bé teules. Com que és un taller artístic, cadascú podrà acabar de decorar i complementar la seva rajola, ja sigui dibuixant, o fent un relleu, o deixant l’empremta de la mà, de plantes i petxines, etc. Les trenta primeres peces acabades es prepararan per a portar a coure al forn de la nostra amiga i col·laboradora TERESA VILA, que és ceramista artesana del barri i que podeu trobar sovint a les fires d’artesans del barri. Li donem ja per endavant les gràcies a la Teresa Vila!http://associaciocrafts.blogspot.com.es/
La cooperativa Alencop també torna a repetir paradeta informativa per a concienciar-nos de que que hem de reutilitzar els electrodomèstics i la ferralla que ja no fem servir i ells els poden donar una segona vida recollint-los a domicili gratuïtament.
http://alencop.coop/
La cooperativa de consum ecològic del Poblenou La unió-La Datzira, posarà paradeta informativa i d´intercanvi dels seus productes ecològics, una bona oportunitat per a que coneixeu de primera mà com funciones les cooperatives de consum.
https://verdurita.wordpress.com/receptes-verduritas/
La gent de la cooperativa integral catalana MaCus i la nova ecoxarxa del Poblenou posaran una paradeta informativa per parlar de les avantatges de la moneda social i del banc del temps, intercanviar els nostres coneixements i fer xarxa de barri.
http://cooperativa.cat/investigacio-desenvolupament-i-produccio-el-projecte-macus/
LA FÀRFARA, COSMÈTICA NATURAL
Dada la toxicidad de los productos que forman parte de nuestro día a día, desde La Fárfara queremos dar opciónes de cuidado personal utilizando productos 100% naturales.
El resultado es cósmetica hecha de forma artesanal con cariño y conciencia.
En La Fárfara combinamos el cuidado del medio ambiente, el cuidado de la piel y el cuidado emocional, dado que aplicamos la aromaterapia en cada fórmula.
ATELIER KULOOROO nace del amor entre dos culturas diferentes y de la pasión por las cosas hechas a mano, por la vida, la alegría y por los tejidos AFRICAN WAX, telas llenas de color.
Nuestra pasión por África, su riqueza étnica y cultural, su sencillez y sus alegres colores hace que se conviertan en nuestra fuente de inspiración.
Las telas que utilizamos en nuestros diseños, son telas caracterizadas por su variedad de motivos y sus colores vivos capaces de transmitir alegría y entusiasmo. Queremos llenar tu mundo de color!!!https://www.facebook.com/Kulooroo-1180472738639550/?fref=ts
Tornem a convidar com a entitat solidària a Abarsol, encara que aquesta vegada no podran estar presencialment, que s´encarrega de portar el menjar que portis, els articles d´higiene, la roba, donatius i tot el que ja no necessitis als mes desfavorits/des del barri. Tot el que porteu ho guardarem al local de can Ricart per ells.
http://www.abarsol.com/
Farem una degustació de cafè colombià a càrrec de la Família Osorio, ubicats al Poblenou , productors i torradors dels millors cafès de Colòmbia.
http://familiaosorio.com/
Bïkiki es un taller de reparación de todo tipo de bicicletas, desde bicis eléctricas a bicis clásicas, especializado en lo vintage. Compra-venta de recambios, cuadros y bicicletas de segunda mano vintage.Se irá ampliando la gama de servicios más adelante, tal como servicio de pintura y quizás alquiler de bicis.
JISCA, CARICATURES EN PLASTELINA
Ens encarreguem de fer caricatures i figures en plastilina, sota comanda, és a dir, els nostres clients ens porten 3 o 4 fotografies de la persona a la qual volen regalar la caricatura i a partir d’aquestes fotos nosaltres els hi oferim un regal original i artesanal. També podem fer figueres de tot tipus, en realitat el limités la imaginació de cadascú.
https://www.facebook.com/jiscabarcelona/
“Fumats” està molt relacionat amb les “Fàbriques” on es “fonia” el “ferro” i també on es teixia el “fil”. El “ferro” es “fonia” amb “foc” en els grans “forns” de les “fabriques” aquest “foc” sortia al cel convertit en “fum”, el qual es “feia fosc”, les parets i entrava per les “finestres” dels veïns juntament amb el soroll del “ferrocarril” i el “tràfec” (que també té una efa) de les “filadores” que anaven a treballar al teler de “fil”. Aquest “fum”, avui desaparegut ha modelat un nou col·lectiu “Els Fumats”, més que un col·lectiu una “Fraternitat de Fills del Fum”. Així doncs el “fum” no va dir adéu sinó un… “fins ara”
https://www.facebook.com/elsfumats/
TOT AIXÒ I MOLT MES ES EL QUE ET TROBARAS AL TRASTER DE CAN RICART, AQUEST DIUMENGE 2 D’OCTUBRE DE 10 A 15H.
US HI ESPEREM!!!

mercat_eix_setembre_baja-ca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *