Classe oberta i gratuïta del Mètode d’alliberament de cuirasses

Des de la Taula Eix Pere IV estem impulsant projectes d’ economia social i solidària del barri,en aquest cas al col·lectiu Manzanos Floridos, al nostre local de can Ricart ” Perequarto “, vine a provar una classe gratuïta aquest 13 d’octubre a les 18.30h

Col.lectiu Manzanos Floridos amb col.laboració amb Taula Eix Pere IV,

et convidem a classe oberta de MLC: Mètode d´Alliberament de Cuirasses.

 

Et proposem un espai pel benestar i la plenitud, vine a provar una classe oberta del Mètode d’alliberament de cuirasses,  mindfulness des d´uns moviments corporals suaus.

 

13 d´octubre 2016, de 18:30 a 19:45

Sala PEREquarto de CAN RICART

Emilia Coranty, 5-9

Entrada Carrer Marroc

Gràcies per confirmar la teva assistència.

Telèfon o whatsapp 627 616 858

info@manzanosfloridos.com

facebook

web

El MLC© Mètode d’Alliberament de les Cuirasses, consisteix a realitzar uns exercicis suaus de despertar corporal amb pilotes de tenis, pilotes d’escuma, i bastons de fusta. Els moviments t´ajudaràn a desenvolupar una respectuosa escolta corporal, augmentant el teu benestar, alliberant-te de l´estrès, millorant la teva respiració i ajudant-te a gestionar amb major fluïdesa, per tu mateixa, els teus propòsits.

 

Col.lectiu Manzanos Floridos:

Constituïm el Col.lectiu Manzanos Floridos després de la sinergia de particpació amb la Taula Eix Pere IV al barri en el que residim i per a les persones que resideixen en ell. El nostre propòsit facilitar un espai de benestar i de plenitud a través del Mètode d´Alliberament de Cuirasses, el Coaching Sistèmic, la dansa comunitaria i contemporàniai el teatre amb Gestalt.

 

Per saber més, pots consultar la nostra web:www.manzanosfloridos.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *