Barcelona acollirà el 20 i 21 d’octubre de 2016 la II Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària

Segona Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària

[https://gallery.mailchimp.com/51e88d221166ae615601bb49f/images/1b4a67e1-4ac5-42a6-8cdb-0a74bfbcfe37.jpg]

Sota el lema “Ciutat per l’economia plural i transformadora”, la segona Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària se celebrarà a Barcelona els pròxims 20 i 21 d’octubre per avançar cap a l’economia plural i transformadora, conèixer les experiències inspiradores de Montreal i París, i aprofundir en la contractació pública responsable.

La trobada, organitzada pel Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, i Barcelona Activa, vol esdevenir un espai de coneixement, cooperació i intercanvi d’experiències sobre polítiques locals d’economia solidària que creïn ocupació de qualitat, millorin la cohesió social, promoguin la democràcia econòmica i contribueixin a la sostenibilitat ambiental, així com, consolidar la posició de Barcelona com a ciutat referent d’economia plural i transformadora, després de l’èxit de la primera trobada que va tenir lloc a l’octubre de l’any passat.

Un dels eixos principals de la trobada és la ciutat cooperativa, plural i transformadora. Hi intervindran Béatrice Alain i una ponent per confirmar, per explicar l’experiència d’economia social i solidària de Montreal- Quebec i de París, respectivament. També participaran responsables de l’Ajuntament de Barcelona per explicar els criteris a seguir per assolir una política de contractació pública responsable, enriquit amb les experiències d’altres ciutats de l’Estat espanyol que aposten per aquesta via (Sevilla, València, Madrid i Saragossa).

La trobada tindrà lloc a l’auditori de Barcelona Activa (C/ Llacuna, 162-164) i s’adreça a tècnics i representants polítics d’administracions, a membres de cooperatives, associacions i altres entitats de l’economia social i solidària i, en definitiva, a totes les persones interessades en municipalisme i noves maneres de fer economia.

Cal fer inscripció prèvia clicant aquí<http://ajuntament.barcelona.cat/trobada-economiasolidaria/ca/inscripcio/>

Més informació<http://ajuntament.barcelona.cat/trobada-economiasolidaria/ca/>

Si creieu que la Trobada pot ser d’interès, si us plau, feu-ne difusió.

#AltresEconomies

[https://gallery.mailchimp.com/51e88d221166ae615601bb49f/images/ba4593f3-6727-4560-b7fc-bab208ae39d1.jpg]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *