Estrenem web i imatge nova. La Taula es renova!

Com haureu pogut veure, estrenem logo, imatge i web nova! Una nova imatge renovada per a la Taula de l’Eix Pere IV.

Amb la nova web esperem donar més visibilitat a les notícies del nostre entorn i als esdeveniments que trobareu als barris de l’Eix Pere IV. Per fer-ho, hem volgut incloure a la nova web un apartat amb l’agenda on trobareu les activitats que es duen a terme als diferents espais dinamitzats des de la Taula: Ca l’Isidret, Can Ricart (Sala Perequartu i Traster) i el Passatge Trullàs. A més, hem donat més visibilitat als espais i també, dintre de cadascun podreu trobar les activitats que es duen a terme a cada espai. També, hem introduït un apartat on podreu seguir les últimes notícies i novetats al barri. En aquest nou apartat de notícies trobareu tant articles d’opinió dels membres de la Taula, cròniques dels actes realitzats així com notícies relacionades amb les entitats sòcies de la Taula.

Finalment, hem renovat l’apartat de Manifest, Punt de partida i Decàleg gràcies als quals podeu entendre el posicionament de la Taula de l’Eix Pere IV respecte el pla urbanístic 22@ i hem introduït un apartat d’Economia Social i Solidària on properament podreu veure-hi més canvis.

Respecte al logo, podeu veure com hem canviat radicalment la imatge de la Taula amb un logo modern i colorit, representat l’Eix Pere IV i una tipografia nova a càrrec d’Umberto Cacchione que esperem agradi molt.

Amb tot això volem donar una empenta a la Taula de l’Eix Pere IV a nivell comunicatiu així que estigueu atentes a la web i les nostres xarxes socials ja que comença una nova etapa de la Taula!