Campanya Podria Ser Casa Teva

Comencem una campanya reivindicativa al Poblenou per activar els solars municipals qualificats d’habitatge públic. 10 solars públics ja qualificats d’habitatge i més de 800 habitatges que s’hi podrien fer. Volem l’habitatge públic i cooperatiu que necessitem al barri.

Anem posant un a un, dia a dia, quins son aquests solars on es podria construir i edificar vivenda i habitatge social, i públic per a que ninguna veïna ni veí hagi de marxar a viure fora dels nostres barris.

 

SOLAR Nº 1

Arrenca la campanya !! Avui comencem a presentar els solars que l’Ajuntament té disponibles, però sense construir-hi habitatge social. Hem decidit assenyalar cada un d’aquests solars perquè ho sapiga tothom! 1r Solar: C/ Zamora 60

 

SOLAR Nº 2

Aquesta nit us portem un dels altres solars que reclamem per a fer habitatge públic!! Ho fem ja que El trobareu al carrer Pere IV 62! Ens veiem dissabte al cercavila reivindicatiu!

 

SOLAR Nº 3

Fem públic el tercer solar! Aquest el trobem al carrer Ciutat de Granada 95, i com tots els altres també ! Ens veiem dissabte a les 11h per reivindicar l’habitatge social!

 

SOLAR Nº4

Bona nit veïnes! Aquesta nit us portem un altre dels solars que ! Aquest el trobem al carrer Emilia Coranty 25, a Can Ricart! Poblenou té l’espai per construir-hi l’habitatge necessari, quan hi haurà voluntat política?

 

SOLAR Nº 5

Arriba el cinquè solar!! Ens el trobem al carrer Agricultura 121! Aquest, com els altres, és un solar en desús que Una ciutat per a les persones necessita habitatge, construïm-lo! Aquest dissabte, fem xivarri!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *