Espai veïnal ( virtual ) d’atenció i assessorament a projectes

Us presentem aquest espai  virtual d’atenció veïnal de projectes i iniciatives d’economia social i solidària, per tal d’assessorar i acompanyar les noves propostes que sorgeixin del territori i derivar si fos el cas a Coopolis si es volguessin constituir com a cooperatives.

Aquest espai ja el teniem en funcionament presencialment a la sala Perequartu de can Ricart els dimarts i dimecres, però a causa del confinament i per prevenir possibles contagis el possem en marxa virtualment.

Si teniu un projecte o inciativa que volgueu compartir o necessisteu assessrament per posar-lo en marxa o donar-li visibilitat o fer alguna activitat oberta al territori, us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu taulaeixpereiv@gmail.com i en parlem.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *