La Bicicoop, la bici cooperativa per entitats de l’economia social i solidària

Estem molt contents de tenir 2 bicicoops!!!

Des de la Taula @eixpereiv volem agraïr a @biciclot  i el projecte @bicicoop per fer-nos, un altre cop, la cessió de 2 bicis per treballar, tant per el propi projecte de la Taula com per les entitats sòcies que la necesitin.

 

Noticia a twitter de juliol per Coopolis

L’objectiu és promoure la mobilitat sostenible i impulsar la recuperació de bicicletes, l’economia circular i l’ecologia, la reindustrialització cooperativa i comunitària del Poblenou. 

Gràcies a aquesta acció d’intercooperació, i a la complicitat i finançament de @iermbcn, posem a disposició de projectes i entitats d’economia social i solidària una vintena de bicicletes repartides pels barris de la ciutat! Ahir ens van arribar les 3 primeres a Coòpolis

Vam aprofitar per fer sessió de fotos amb els projectes incubats i amb projectes de @CanBatllo que també es beneficiaran de les #bicicoop

Tenim moltes ganes de veure circular les #bicicoop per tota la ciutat! Aviat us explicarem el modus operandi per poder fer-les servir i revolucionar a cop de pedal la mobilitat per la ciutat. Què us sembla la iniciativa?

Bicicleta

Les bicibletes volen donar resposta a les necessitats comunitàries i de l’ESS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *