Presentació del Festival Rellisquín

Benvolgudes i benvolguts! 📣📣 Tenim el plaer de presentar-vos el FESTIVAL RELLISQUÍN, un esdeveniment de “CINEMA I CIUTAT” que es celebrarà al Poblenou.

Apunteu la data! 📝 La 1a edició del Festival es celebrarà de l’1 al 3 d’octubre 2021 a diversos espais del barri.

Seguiu-nos a les xarxes socials per estar al corrent de totes les notícies del Festival Rellisquín! Durant els propers mesos (abans de l’estiu), realitzarem diverses activitats paral·les per donar a conèixer el certamen!

INSTAGRAM: festivalrellisquin
TWITTER: @rellisquin

🎥 Es tracta d’un nou festival audiovisual que mostrarà obres que reflexionin sobre la relació de la ciutat amb els seus veïns i veïnes 🎞️ El Poblenou és un entorn especialment sensible en aquest tema, on s’han viscut canvis radicals en els darrers anys, que han portat conseqüències socioeconòmiques molt importants 🏗️ Per aprendre més i per prendre consciència, es mostraran experiències urbanes properes i d’arreu del món! 🌍

El Festival Rellisquín és una iniciativa de la Taula Eix Pere IV i compta amb l’organització de Produccions La Llacuna, Teleduca, FilmClub i La Selva Ecosistema Creatiu. La nostra voluntat és reivindicar un espai de projecció permanent al Poblenou! 📽️

Durant els propers dies anirem informant de totes les novetats sobre el Festival i anunciarem ben aviat totes les activitats!! Animeu-vos a participar!!! 🎉🎉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *