SETMANA DE LA CONVIVÈNCIA A CAN RICART

Benvolgudes i benvolguts,

Des de Refugees Welcome, estem a punt per començar la Setmana de la Convivència que se celebrarà del 8 al 16 de maig sota el lema “Cultiva la Convivència”.

Llançarem una campanya online de sensibilització, amb participació institucional i ciutadana i, a més, realitzarem una sèrie d’esdeveniments entorn la convivència.

La Setmana de la Convivència arriba per a mobilitzar i unir esforços en promoure la solidaritat per una societat millor. El treball de la comunitat que forma Refugees Welcome ha aconseguit que 107 persones refugiades i desplaçades, 54 d’elles dobles a Catalunya, que busquen una nova oportunitat, tinguin la possibilitat de compartir habitatge amb persones locals, que obrin la seva casa fent possible la convivència. La Cultura de Benvinguda és avui més necessària que mai. Aquesta cultura cultiva un model de convivència que posa èmfasi a l’intercanvi i enriquiment cultural, compartint habitatge, temps i experiències, facilitant la inclusió real de les persones refugiades a la nostra societat, creant relacions horitzontals i reforçant vincles dins les llars i amb la resta de la societat.

Ens agradaria molt tenir la vostra participació i difusió de les nostres activitats i accions durant aquests dies.

Se succeiran una sèrie de directes al nostre canal d’Instagram amb representació institucional, entre d’altres, on parlarem entorn la convivència.

Podeu trobar-ne tota la informació a https://refugees-welcome.es/ca/setmana-de-la-convivencia

Adjuntem cartell i el tràiler de l’esdeveniment. Així mateix tot el material de la nostra campanya per facilitar la difusió d’aquesta a:Campaña Semana Convivencia 2021 – Google Drive

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o qüestió.

Moltes gràcies i esperem trobar-vos als nostres directes d’Instagram!

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o qüestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *