RELLEU COOPERATIU ALS NOSTRES BARRIS

 

Benvolguts/des,

La Taula Eix Pere IV conjuntament amb la cooperativa Emelcat participem d’aquesta campanya de Relleu Cooperatiu per a comerços i/o petites empreses que per els motius que siguin ( jubilació, incapacitat, defunció, traspas o compra del negoci, crisis de l’activitat… ) o qualsevol altre situació, han de tancar el negoci.

L’objectiu d’aquesta campanya es detectar aquells negocin o comerços que tanquen i d’aquesta manera poder  mantenir l’activitat productiva en relleu cooperatiu, per tal de no perdre el coneixement ni el servei que està donant al territori i al seu veïnat.

 

Des de Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, dispositiu de foment i promoció de l’Economia Social i Solidària a la ciutat de Barcelona, hem estat treballant en una proposta de col·laboració amb associacions i eixos comercials i tècniques de promoció econòmica per tal de promoure la continuïtat d’empreses o establiments propers al tancament en un format cooperatiu, o el que anomenem Relleu Cooperatiu.

Des de Coòpolis podem oferir l’acompanyament gratuït a cedents i persones treballadores i/o projectes col·lectius que vulguin re-emprendre l’activitat en fallida, facilitant eines (formatives, d’assessorament, diagnosi de la viabilitat del projecte, sostenibilitat humana) per tal que el relleu pugui fer-se a través de cooperatives de treball associat, mantenint persianes pujades, activitat econòmica i llocs de treball.

Us preocupen les persianes baixades als vostres carrers? Us agradaria apostar per un comerç i restauració amb principis i valors cooperatius i amb valor afegit pel territori?

Voleu ajudar-nos amb la detecció d’establiments en situació de tancament?

Si la resposta a les preguntes anteriors és un SÍ, us animem a omplir la següent fitxa de detecció de locals, comerços i restaurants en situació de tancament:

https://www.bcn.coop/formulari-relleu-cooperatiu/

i a contactar-nos per tal de poder explicar -vos amb més detall en què consisteix el relleu cooperatiu i compartir-vos la proposta de col·laboració.

Salutacions cordials,

Tatiana Bonastre Garcia

tatiana@bcn.coop

Àrea de Suport Cooperatiu

COÒPOLIS, Ateneu Cooperatiu de Barcelona

https://www.bcn.coop/relleu/

 

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ;

 

RELLEU COOPERATIU-2018_w

 

Fulletó-Relleu-cooperatiu-RONDA

 

Relleu_Cooperatiu_XAC1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *