Presentació del projecte e-Ludens/ Umbrales Urbanos

És un plaer poder convidar-vos el dijous 17 març a Ca L’Isidret de les 18 h a les 20 h, a la presentació del projecte e-Ludens/ Umbrales Urbanos, cap a carrers més habitables que ha resultat ser un dels guanyadors de la Convocatòria La Ciutat Proactiva impulsat per Bit Habitat Ajuntament de Barcelona. https://bithabitat.barcelona/projectes/la-ciutat-proactiva-2021-2/


Participaran com a ponents:

IsabellLongo, Toni Garcia, Josep Garcia Puga, Sílvia Casorrán, JaronRowan, a la primera sessió en format taula rodona emmarcada al CICLE: Interferències/ e-Ludens que hem organitzat en col·laboració amb BAU Escola d’Art i Disseny i que compta amb 7 sessions al llarg de l’any.

Presentació del projecte: Dijous 17/03 a Ca L’Isidret de les 18 h a les 20 h

Ruta passeig pel carrer del Paraguai Perú: dissabte 19/03 a les 11 h Punt de trobada plaça Puigcerdà.

Us esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *