EconoTrobada Social Can Ricart 02 de juliol

Aquesta vegada a la placeta de Can Ricart (Carrer Emiliar Coranty 5-9, 08018) farem un esdeveniment especial ja que celebrem els 6 anys exactes del començament de l’antic Traster de Can Ricart.

Concretament el 02 de juliol de 2016 va ser el primer esdeveniment i des d’ençà només la pandèmia ens va aturar per un temps i que vam aprofitar per fer evolucionar l’esdeveniment.

Durant el dia
Des de l’arrancada de la jornada a partir de les 12h del migdia podreu trobar a Can Ricart més de 15 paradetes amb productes d’artesania fets per gent del barri i estands de projectes d’economia social i solidària del Poblenou.

També hi haurà un racó pels més petits amb intercanvi de joguines i les paradetes de menjar casolà i beguda.

A banda, també hi ha les activitats programades a continuació:

12h – Taller de cosir una cinta portaclaus aprofitant retalls de producció.
12h – Presentació de la ILP: Regularització de persones extrangeres.
12:30h – Xerrada: La Taula i qüestions d’urbanisme al Poblenou.
13:30h – Punt de trobada veïnal. Projecte e-ludens Umbrales Urbanos.
14h – Saxofonista – Matias Galica.

Aprofitarem per convidar-vos a una copa de cava abans de dinar per celebrar aquest sisè aniversari.A l’hora de dinar a part de les paradetes de dinars del món aquesta vegada tindrem també “Choripanes amb “chimichurri” casolà a preu popular.

Durant el vespre
A la tarda i vespre tindrem un seguit de concerts en directe fins a les 22h de la nit on també hi haurà els sopars del món i no hi faltarà de nou un brindis amb copa de cava i els “Choripanes”.

18h – Sputnik Soundsystem (Reagge/DUB)
19h – Kaarp (Techno suau)
20h – Otra Cosa (Hip Hop)
21h – Sputnik Soundsystem (Techno/Reagge/DUB)
Un resum del que hi trobareu:
Cooperatives de cervesa artesana del barriParadetes de menjar casolà per tots els gustosParadetes d’artesania de diferents temàtiquesEstands d’entitats d’economia social i solidàriaMúsica ambient per dinamitzar la jornada.Racó pels més petits de la casa
Inscriu-te i tindràs una consumició gratuïta
Inscriu-te clicant el botó del formulari i quan arribis a l’esdeveniment ves a la barra digues el teu nom i et donarem una consumció gratuïta.
Formulari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *