Comença el projecte “Participem i Decidim a Barcelona”!

Volem presentar-vos el projecte “Participem i Decidim a Barcelona”, una iniciativa que impulsem des de la Taula Eix Pere IV, amb la participació de la FAVB, el CAB i la Fundació Ferrer i Guàrdia,  que busca fomentar la participació ciutadana i l’empoderament dels veïns i veïnes en la presa de decisions públiques. 

A través d’aquest projecte, tenim l’objectiu de promoure la participació real, plural i diversa en els processos de presa de decisions a la ciutat i als barris. Creiem fermament en la importància de la col·laboració entre les entitats veïnals i socials per construir una ciutat més participativa i inclusiva.

Realitzarem sessions informatives i formacions sobre els canals i instruments de participació disponibles a la ciutat, i també acompanyarem i donarem suport tècnic a les persones, entitats i associacions que vulguin fer-ne ús.

Si esteu interessades a conèixer més detalls del projecte o voleu participar-hi activament, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic participemidecidim@eixpereiv.org

Us animem a formar part d’aquesta iniciativa i a contribuir en la construcció d’una Barcelona més participativa i democràtica!

Projecte “Participem i Decidim a Barcelona”

https://participemidecidim.eixpereiv.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *