Jornada sobre reindustrialització

 

Tornem al 2020 amb les jornades relacionades amb el Manifest Cooperatiu del Poblenou, per tal de seguir parlant i fent debat de com aconseguim les tres propostes de base, Bonificar, Preservar i Planificar estratègies per aconseguir els objectius del Manifest.

Us convidem a la jornada sobre Reindustrialització als nostres barris que farem el dilluns 27 de gener a les 18.30h al Muhba Oliva Artés.

Tornem l’activitat productiva i industrial a la ciutat des d’un enfocament de l’economia circular, cooperativa i local per oferir feina a la classe treballadora de la ciutat. Fugim de la zonificació terciaria i d’oficines del 22@ i planifiquem una economia productiva que resolgui necesitats del territori.

Parlarem de què s’està fent en alguns dels sectors productius que tenim als nostres barris, també de quins reptes tenim i quines oportunitats i propostes surgeixen durant la jornada.

Tot això enmarcat dintre de l’estratègia d’economia social i solidària de la Barcelona del 2030, on aprofundirem, debatrem, proposarem i visualitzarem estratègies per seguir-les com fulla de ruta a 10 anys vista.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *