TOT AIXÒ I MOLT MES ES EL QUE ENS TROBAREM AL TRASTER DE CAN RICART DEL 6 DE NOVEMBRE

Novetats de la Taula
Obrir des de l’exlorador web

QUARTA EDICIÓ DEL TRASTER DE CAN RICART, AQUEST 6 DE NOVEMBRE

APART DE LES MES DE 35 PARADETES  D´INTERCANVI I SEGONA MA DEL VEÏNAT DE SANT MARTI, AMB ROBA , JOGUINES, SABATES, ARTESANIA, MÚSICA, MENAGE DE LA LLAR, ETC…TAMBÉ TROBAREU…

PARADETA SOLIDÀRIA, ARRIBA L’ HIVERN!!!

Porta menjar, roba, productes d’higiene, productes de primera necessitat i dóna’ls  als mes necessitats del barri.

Aquesta vegada la paradeta solidària estarà formada per la Xarxa de Suport als Assentaments del Poblenou i el veïnat que ve derivat dels serveis socials a la Parroquia Sant Francesc d’Assis.

Siguem solidàris!!!!

“Ofrecemos un espacio acogedor, preparado para que vuestras hijas e hijos jueguen de forma segura y autónoma, siguiendo la pedagogía Pikler-Lóczy.

Proponemos acompañar el juego desde el respeto, el cuidado, la atención y la observación, promoviendo un despliegue de las capacidades infantiles y adultas”.

La cooperativa Alencop també torna a repetir paradeta informativa per a concienciar-nos de que que hem de reutilitzar els electrodomèstics i la ferralla que ja no fem servir i ells els poden donar una segona vida recollint-los a domicili gratuïtament.
http://alencop.coop/

Ja tenim model de fitxa per les que vulgueu que us anunciem al Traster. Posarem un suro amb les productores de la Ecoxarxa.
Si ens feu arribar les vostres dades i la descripció dels productes o serveis que voleu oferir nosaltres us la maquetem!

– Dimarts 8 a les 18h. assemblea de la Ecoxarxa del Poblenou a Macus (Bolivia, 340 local 4).
Esteu totes convidades a venir i dir la vostra! Si voleu proposar temes en avançada ens podeu enviar un mail aquí, a la nostra nova i flamant adreça de correu electrònic.

poblenou@ecoxarxes.cat

En aquesta edició, tindrem a JISCA oferint activitats amb plastelina per a totes les edats.

aprofita i si vols encarregar un regal original, ells et fan una caricatura amb plastelina enmarcada totalment artesal!!!

http://facebook.com/jisca

La cooperativa de consum ecològic del Poblenou La unió-La Datzira, posarà paradeta informativa i d´intercanvi dels seus productes ecològics, una bona oportunitat per a que coneixeu de primera mà com funciones les cooperatives de consum.
https://verdurita.wordpress.com/receptes-verduritas/

Farem una degustació de cafè colombià a càrrec de la Família Osorio, ubicats al Poblenou , productors i torradors dels millors cafès de Colòmbia.
http://familiaosorio.com/

“Fumats” està molt relacionat amb les “Fàbriques” on es “fonia” el “ferro” i també on es teixia el “fil”. El “ferro” es “fonia” amb “foc” en els grans “forns” de les “fabriques” aquest “foc” sortia al cel convertit en “fum”, el qual es “feia fosc”, les parets i entrava per les “finestres” dels veïns juntament amb el soroll del “ferrocarril” i el “tràfec” (que també té una efa) de les “filadores” que anaven a treballar al teler de “fil”. Aquest “fum”, avui desaparegut ha modelat un nou col·lectiu “Els Fumats”, més que un col·lectiu una “Fraternitat de Fills del Fum”. Així doncs el “fum” no va dir adéu sinó un… “fins ara”
https://www.facebook.com/elsfumats/
Associació Món Comunicació.
Sóm un grup de periodistes, comunicadores, escriptores, dissenyadores, expertes en cooperació internacional i en promoció d’empreses.
L’equip de Món Comunicació forma part del Consell de les Dones de Sant Martí. Aporta ampla experiència en mitjans de comunicació, promoció i premsa, organització d’esdeveniments, cursos de formació en TICs i en comunicació i assessorament d’Ongs i Associacions. Editen els espais web: com  el Blog de moncomunicacio i santmartiambveudedona.cat. També sóm editores, des dels seus inicis, de La Independent, la primera agència d’informació de gènere.
ATELIER KULOOROO nace del amor entre dos culturas diferentes y de la pasión por las cosas hechas a mano, por la vida, la alegría y por los tejidos AFRICAN WAX, telas llenas de color.
Nuestra pasión por África, su riqueza étnica y cultural, su sencillez y sus alegres colores hace que se conviertan en nuestra fuente de inspiración.
Las telas que utilizamos en nuestros diseños, son telas caracterizadas por su variedad de motivos y sus colores vivos capaces de transmitir alegría y entusiasmo. Queremos llenar tu mundo de color!!!
ATELIER KULOOROO ofrece una línea de complementos producida en serie limitada, un trabajo completamente artesanal, 100% Handmade en Barcelona.
Esperamos que os llenen de color, de alegría y que os transporten a hermosos lugares de África. ATELIER

ITambé tindrem un altre cop paradeta de llibres , no llencis els llibres que ja no vols, ells t´els poden comprar o intercanviar.
Troba els llibres que busques, demana col·leccions antigues, contes , diccionaris, i tot el que et puguis imaginar…
visita la seva web

TOT AIXÒ I MOLT MES ES EL QUE ET TROBARAS AL TRASTER DE CAN RICART, AQUEST DIUMENGE 6 DE NOVEMBRE DE 10 A 15H.
US HI ESPEREM!!!
Per últim us deixem un video preciós amb l’essencia del Traster, per cortesia de l’ associació cultural els Fumats.
Facebook
Twitter
La nostra web
Copyright © 2016 Eix Pere Iv, Tots els drets reservats.
Estás subscrit/a a la llista de Eix Pere IV

Les nostres dades de contacte són:

Eix Pere Iv

Emilia Coranty 5-9

Barcelona, Catalunya 08018

Spain

Add us to your address book

Vols canviar la manera de rebre aquests correus?
Pots actualitza les teves preferències o dóna’t de baixa

Email Marketing Powered by MailChimp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *