Agenda d’activitats de la Taula Eix Pere IV Novembre 2016

Novetats de la Taula
Obrir des de l’exlorador web
Us deixem l’agenda d’activitats que tenim previs per aquest mes de Novembre

AGENDA NOVEMBRE

Comencem el mes ple d’activitats, col·laboracions, somnis i il·lusions per revitalitzar l’Eix Pere IV i omplir de vida els carrers dels nostres barris del Poblenou.

El 4 de novembre el Taller para la Materializacion y Desarrollo de ( Grandes ) Conceptos , ens convida a unes portes obertes amb berenar inclòs.
Si tens una idea, materialitza-la!!!! ells posen les eines i les maquines a la teva disposició.
Llegueix atentament aquest enllaç

http://eixpereiv.org/taller-para-la-materializacion-y-el-desarrollo-de-grandes-conceptos/

El 5 de novembre, al Museu d’historia de barcelona, Oliva Artès, durant el mati es farà unes recreacions sobre can Ricart.
Si vols saber mes clicka l’enllaç

http://eixpereiv.org/quarta-sessio-paisatges-urbans-emergents-can-ricart-i-altres-espais-de-l-eix-pere-iv/

El dia 5 de novembre, torna l’Ús Festival aquest, cop a can Ricart, per visibil·litzar els espais en desús que tenim als nostres barris

La taula eix Pere IV col·labora i farà una trobada-xerrada al local  ” perequarto ” amb la memòria Històrica dels últims tallers actius a can Ricart i amb la ponencia de la periodista Solange Foret i alguns ex-treballadors/es i agents veïnals.

http://2016.usbarcelona.com/ciclo-de-debate/

http://eixpereiv.org/us-festival-a-can-ricart-ritual-dart-i-espai-public/

El dia 5 de novembre, també a can Ricart, es farà el festival d’il·lustradors de Barcelona, i de com amb l’ il·lustració s’aconsegueix la transformació social.

La Taula, dintre del ” perequarto “, tindrà durant tot el dia una exposició de l’acció ” dóna la cara per Pere IV ” i a partir de les 17h i fins les 18h , farem una xerrada explicant la nostre experiencia i convidant a algunes/s dels artistes que vam pintar les cares del veïnat.

http://eixpereiv.org/barcelona-illustradors-festival-2016/

El 6 de novembre, com ja sabeu i com cada primer diumenge de mes, torna el Traster de can Ricart, la Fira de reutilització i reciclatge que fem amb el veïnat de Sant Martí i amb les entitats i nous projectes relacionades amb l’ economia social i solidària.
Us deixo l’enllaç d’un video preciós per cortesia de l’ associació cultural Els Fumats .

https://www.youtube.com/watch?v=d2LqYSZRAcc

El Dimarts 8 a les 18h. assemblea de la Ecoxarxa del Poblenou a Macus (Bolivia, 340 local 4).
Esteu totes convidades a venir i dir la vostra! Si voleu proposar temes en avançada ens podeu enviar un mail aquí, a la nostra nova i flamant adreça de correu electrònic.

poblenou@ecoxarxes.cat

MaCus

El 10 de novembre la Taula hi participa.
Si formes part d’un projecte comunitari, tens una cita els dies 10, 11 i 12 de novembre a les Trobades d’Energies Comunitàries, per reconèixer, celebrar i multiplicar l’energia comunitària que mou la ciutat.
http://energiescomunitaries.barcelona/ca/trobades
El dissabte 12 de novembre, i durant els tres dissabtes que segueixen, deixem el local ” Perequarto ” a l’associació cultural Els Fumats, per a que facin uns tallers de documentals socials als joves del barri.

https://www.facebook.com/events/364328137237544/

El 20 de novembre, Amb La Família del Costat convidem a dinar veïns i veïnes dels barris de Barcelona amb orígens culturals diversos. Pensem que aquesta és la manera més fàcil i divertida de fer noves amistats i gaudir, al mateix temps, de les diversitats i de les coses en comú que tenim amb la resta del nostre veïnat.
http://lafamiliadelcostat.cat/

El 26 de novembre a l’ Escocesa a partir de les 18h.
Amb motiu del lliurament del premi City to City, el Javier Vera, un dels responsables del projecte de Lima vindrà a Barcelona. A la Taula Eix Pere IV ens ha semblat molt interessant convidar-lo a venir i organitzar un acte perquè ens expliqui com han transformat el barri de La Balanza de Lima i tenir així,l’oportunitat d’aprendre i compartir experiències. A la trobada també coneixerem un altre dels projectes guanyadors del City d’aquest any: “Eyes on the City” una iniciativa neozelandesa basada en l’observació crítica d’espais en transició, un tema molt adient per parlar de processos que estan tenint lloc als nostres barris.

http://fad.cat/

US HI ESPEREM!!!

http://eixpereiv.org/

Facebook
Twitter
La nostra web
Copyright © 2016 Eix Pere Iv, Tots els drets reservats.
Estás subscrit/a a la llista de Eix Pere IV

Les nostres dades de contacte són:

Eix Pere Iv

Emilia Coranty 5-9

Barcelona, Catalunya 08018

Spain

Add us to your address book

Vols canviar la manera de rebre aquests correus?
Pots actualitza les teves preferències o dóna’t de baixa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *