Aquest estiu Can Tiana presenta PlanetArt

Art a la fresca: diàleg amb els artistes del barri

Can Tiana engega la programació continuada amb la primera edició de PlanetArt projecte que busca vincular els artistes i creadors de Poblenou amb les persones que gaudeixen de l’art i de les seves expressions.

A partir del diàleg i la creació transitarem des de la trajectòria realitzada cap als nous projectes de sis artistes de diferents disciplines, des de les arts visuals a la música. Uns diàlegs que traspassaran la distància entre artistes i amants de l’art enxarxant-nos i coneixent-nos. Cada artista està convidat a compartir una idea, una obra d’art, una instal·lació o realitzar una acció específica per aquest dia i lloc.

Aquesta proposta forma part del projecte d’artivació de Can Tiana com un espai obert i participatiu.  Can Tiana es un espai de creació efímer cedit per l’Ajuntament, activat conjuntament per l’Eix Pere IV, P9Artiu i la Fundició del Poblenou.

 

Programació: Tots els dijous de juliol i el primer i darrer d’agost

5 de juliol: Álvaro Pérez, músic i productor

12 de juliol: Rob MacDonald, escultor, performance i activista

19 de juliol: Anarkattack, rapper, productor, director del B-Unit Festival i president de la associació cultural Sinergia Proactiva

26 de juliol: Lluís Padré Checa, “Lord Checa”, fotògraf, activista d’accions i poeta visual

2 d’agost: Sara Berga, artivista multidisciplinari

30 d’agost: Julia Clay, artista multidisciplinari

 

Lloc: Can Tiana, Carrer Tanger 89  (entre de Bajadoz i Ciutat de Granada), Barcelona.

Entrada gratuita

Per més informació:

www.planetart.site

https://www.facebook.com/P9Artiu/