Enxarxa’t a la Taula Eix Pere IV

Enxarxa’t a la Taula Eix Pere IV.

Per tal de teixir relacions entre les entitats sòcies de la Taula Eix Pere IV i que tothom pugui conèixer quines entitats i projectes s’estan incubant a l’Espai Perequartu de Can Ricart hem organitzat un esdeveniment el proper divendres 10 de desembre de 17:00h a 19:30h en el marc de mobilitat sostenible.

Al Carrer Emilia Coranty 5, 08018 Barcelona ( Can ricart ) on es troba l’Espai Perequartu començarem a les 17h de la tarda amb un bloc que hem anomenat micròfon obert on algunes de les entitats incubades a l’espai explicaran els seus projectes. També serà el moment de que qualsevol persona del públic que vulgui sortir a presentar-se ho pugui fer.

Seguidament, l’esdeveniment continuarà amb una formació per a aprendre a conduir la Bicicargo comunitària del BiciHub. Amb la voluntat d’arribar a més persones i entitats del Districte i així donar suport al teixit social i comunitari, hem unit forces amb la cooperativa Biciclot , l’associació Bicihub i la Taula Eix Pere IV per fer possible aquesta formació.

Finalment, acabarem xerrant entre totes mentre prenem un piscolabis i d’aquesta manera ens enxarxem i mirem de crear sinergies entre nosaltres.

¡No t’ho perdis, t’hi esperem!

L’esdeveniment és gratuït. Pots fer les inscripcions a la formació del Bicicargo al següent enllaç: https://bicihub.barcelona/nova-formacio-per-a-conduir-la-bicicargo/

1 thought on “Enxarxa’t a la Taula Eix Pere IV”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *