ESPAI OBERT T’ESCOLTEM

Descripció de l’Espai Obert T’Escoltem

Amb l’arribada de la covid-19 i la seva intromissió en les nostres vides, totes hem tingut alguna pèrdua que ha variat depenent de la persona: amics/gues, estimats, familiars —com ara avis, àvies, pares, germans— feines, ocis, llibertats, pèrdues de salut, de drets humans i moltes altres.

Per aquest motiu, el març de 2021 l’Associació Hospice.cat va obrir l’Espai Obert T’Escoltem amb l’objectiu d’acompanyar a tota persona que havia patit una pèrdua al llarg de la seva vida i ho volgués compartir.

És ben sabut que, desprès d’una pèrdua, esdevé el procés de dol, sigui quin sigui el tipus de pèrdua; el patró de curació que tenim els humans és universal. Tot i així, depèn de cada persona, la seva afectació, la manera de viure-la, la durada del procés, la seva intensitat, la forma d’expressió i la forma de refer-se’n i el seu vessant cultural.

Sabem amb certesa que, a nivell social, aquest tema és tabú i ens han dit que s’ha de viure en intimitat, però és ben el contrari: es tracta d’un procés que no es pot viure en soledat, que s’ha de compartir, hem de sentir que allò que ens passa pertany a la majoria, que les emocions que vivim són respectades, siguin quines siguin, i que els professionals ens escolten sense jutjar.

Cal saber que hi ha una eina molt potent per poder prevenir els efectes secundaris que tenen les pèrdues: PARLAR-NE. Primer, hem de saber que existeixen, reconèixer-les, saber quins són els seus efectes i poder compartir-ho.

Doncs ara que sabem el que és tot això, com resoldre-ho i ON ens escolten, us convidem a compartir allò que us afecta i en voleu parlar.

Truca’ns abans per poder reservar-te un espai d’Escolta o vine a veure’ns.

Email: tescoltem@hospice.cat

Telèfon: 622 35 65 64

Horari d’atenció:

Dimarts : 17 a 20 h

Dimecres: 10 a 14 i 17 a 20 h

Dijous: 17 a 20 h (cita prèvia online)

Lloc:

Espai Perequartu, Can Ricart

Carrer Emília Coranty, 5

(cantonada c/ Marroc)

Barcelona 08018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *