L’associació sòcia de la Taula Hospice inaugura Espai Obert

L’associació Hospice.cat, dedicada a l’acompanyament al final de la vida, sòcia de la Taula Eix Pere IV i amb seu a Poblenou, inaugura el nou Espai Obert Hospice demà dia 17 d’octubre. L’associació i la Taula us conviden a participar de la inauguració d’aquest espai i a seguir celebrant el Dia Mundial dels Hospices i de les Cures Pal·liatives.

OBRIM PORTES

L’Espai Obert serà cada dimecres de 10 a 13h a la Sala Perequartu, espai de la Taula Eix Pere IV, i està pensat per acompanyar i sostenir la persona juntament amb els seus éssers estimats, proporcionant-los les eines necessàries per afrontar una situació traumàtica i difícil d’assumir, que implica de manera immediata i/o progressiva canvis significatius en els hàbits de vida i en les activitats quotidianes.

La inauguració oficial de l’Espai Obert Hospice se celebrarà el proper dia 17 d’octubre de 16 a 19 hores a la Sala Perequartu (Can Ricart, carrer Emilia Coranty, 5 Poblenou).

A més, us convidem a llegir l’article que el Diari de Salut va publicar la setmana passada ““Per què es parla poc de la mort?” Debat en el Dia Mundial dels Hospices i les Cures Pal·liatives” sobre les jornades anomenades “Cures pal·liatives: Perquè jo importo” organitzades per Hospice.cat en motiu del Dia Mundial dels Hospices i de les Cures Pal·liatives en les quals va participa el Diari de Salut. Aquí podreu trobar l’enllaç a l’article.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *